Confort Care

Allergie therapie

Referenties

Spijsvertering

 • Buikpijn
  Beste Linda, Bij deze wil ik u heel erg bedanken voor wat u voor mijn zoon hebt gedaan. Dankzij u en de scan zijn we er eindelijk achter gekomen wat er mis was met mijn zoon. Onze zoon had last van veel buikpijn en hevige verstoppingen en we kwamen gewoon niet verder in het ziekenhuis en door de scan zijn we erachter dat onze zoon niet tegen gluten, koemelk en citrusvruchten kan. Door op dieet te gaan en deze producten te vermijden is de buikpijn verdwenen en kan hij weer normaal naar het toilet. Het is zo fijn om onze zoon weer naar school te zien gaan en kind te kunnen zijn, inplaats van lijkbleek in een ziekenhuisbed te zien liggen.
  Met vriendelijke groet, Annemieke
 • Darmkrampjes
  Al in de eerste week na de bevalling begon ons zoontje Dasseja darmkrampjes te krijgen. Een homeopathisch middeltje, Cinababy, verminderde de krampjes wel wat maar ze bleven komen. Na een paar weken opperde iemand dat het misschien lag aan de melkproducten die Dasseja binnenkreeg via de borstvoeding. En inderdaad, nadat ik 3 dagen geen melkproducten meer gebruikte waren de krampjes zo goed als weg. Ik vroeg Linda om te testen waar hij precies gevoelig voor was en het bleek te gaan om lactose, pinda’s en notenmix. In de loop van de week daarop heb ik Dasseja zelf 3 keer daarvoor behandeld en daarna ben ik langzaam weer melkproducten gaan gebruiken. Ook heb ik hem 3 keer voor de borstvoeding behandeld.
  Dasseja is nu 7 weken en sinds de laatste behandeling, 2,5 weken geleden, helemaal krampjes-vrij. En nog een aangename bijkomstigheid: de pukkeltjes die hij had gekregen door de hormonen die hij via de borstvoeding binnenkreeg zijn sterk verminderd. Bedankt Linda!
  Sandra

Skeletsysteem

 • Nieuwe heupen
  Bij de vervanging van mijn beide heupen, heb ik totaal geen post-operatieve narigheid ondervonden. Dit is te wijten aan de preventieve behandelingen tegen antibiotica, napijn, infectie, etc. Rondom mij werden patienten in dezelfde omstandigheden allen ziek van de ruggeprik en napijn en raakten daardoor zo 2 dagen opachter in het genezingsproces en ik mankeerde niets. Linda Bedankt.
  Mary Rol
 • Tennisarm
  Ik kende Linda van de zwemles van onze zoontjes. We zaten regelmatig samen te praten toen ik haar per ongeluk vertelde dat ik niet zoveel kon doen met mijn tennisarm. Volgens de huisarts moest het vanzelf weer overgaan en dat zou meestal zo'n negen maanden duren. Maar die negen maanden waren allang voorbij en ik probeerde er maar mee te leven. Mijn tennisarm had ik gekregen door overmatig pianospelen. Het was af en toe zo erg dat ik geen kop thee kon inschenken. Laat staan een spagettipot uit mijn keukenkast tillen! Linda vertelde van haar behandelmethode met Quantum-Allergy en bood aan om mij te behandelen. Ik heb nog een tijdje geaarzeld (de zwemles van onze zoons was inmiddels afgelopen en wij zagen elkaar eigenlijk niet meer) maar ben uiteindelijk na een aantal maanden toch naar haar toe gegaan. Ik zou niet goed op koffie, rode wijn, vitamine A en calcium reageren. Zij heeft mij daarvoor 3 keer behandeld en het is helemaal over! Ik ben echt heel blij dat ik Linda ben tegengekomen anders had ik nu misschien nog steeds met die tennisarm gelopen! Linda, nogmaals héél erg bedankt!
  Lylian
 • Rugklachten (acute spit)
  Ik ken Linda van de judo van onze zonen, zij heeft mijn zoon met goede resultaten behandeld. Zaterdag was er een sportdag van de judo waar ik Linda ook trof. Ik vertelde haar dat ik een paar dagen daarvoor door mijn rug was gegaan en dat ik een zeer pijnlijke rug had. Direct zei ze: zal ik Quantum-Touch proberen voor je rug. Ik twijfelde, we stonden op het sportveld! Ze haalde me over met: dan weet je ook wat je zoon heeft ervaren bij mij. Dus liepen we naar een kleedkamer. Daar heb ik een ervaring gehad die heel bijzonder was. Mijn lichaam heeft zich in allerlei bochten gewrongen en standen gestaan, terwijl je voelt dit is goed. Ik voelde dat de beweging en de spanning op mijn rug mijn rug goed deden. Het is totaal door je eigen lichaan gestuurd waardoor er niets geforceerd kan worden, het gebeurt gewoon. Ik voelde de pijn wegebben uit mijn rug. De klachten waren niet geheel verdwenen maar enorm verbeterd. Na twee dagen was de klacht geheel weg. Ik ben weer aan het sporten en voel me zeer gelukkig. Toen ik door mijn rug ging dacht ik, dit komt nooit meer goed. Dus een bijzondere ervaring met een zeer goede afloop.
  Groetjes Monique
 • Rugklachten tijdens zwangerschap
  Ik ben Christien en momenteel 31 weken zwanger van mijn 2e kindje. Na de bevalling van mijn 1e kindje heb ik erg veel last van mijn rug gehad. Om dit nu voor te zijn ga ik regelmatig naar een chiropractor en een kinesioloog. Laatst was ik bij de chiropractor en hij constateerde dat mijn bekken aan het kantelen was, wat betekend dat de ene kant (links) naar voren draait en de andere kant (rechts) naar achter. Ik kwam Linda tegen op een meeting en zij vertelde wat Quantum-Touch voor mij zou kunnen doen. Ik was erg enthousiast. Linda heeft mij behandeld en met een verbluffend resultaat. Al na ongeveer 10 minuten voelden Linda en ik allebei dat mijn bekken weer terug kantelde. Een paar dagen later had ik een afspraak bij de chiropractor. Ik had hem niks verteld over mijn behandeling bij Linda. Nadat hij mijn rug had bekeken zei hij dat er niks gecorrigeerd hoefde te worden. Met 1 behandeling dit resultaat en het werkt nog ontspannend ook!!!!! Ik kan het iedereen aanraden.
  Christien

Allergie

 • Koemelkallergie
  Ik, Nancy 39 jaar, ben er 3 jaar geleden eindelijk achter gekomen dat mijn darmproblemen, verstopping, opgeblazen buik, diarree, niet het resultaat van stress waren maar van een koemelkallergie. Ook mijn dochter van 4 heeft (had) een koemelkeiwit allergie dus thuis gebruikten wij al zoveel mogelijk geitenmelk producten en dat ging heel goed tot ik van iemand hoorde over Linda en haar Quantum-Allergy methode. Tot die tijd had ik de gedachte dat wij voor de rest van ons leven een allergie hadden omdat ik nooit gehoord had dat iemand of iets dat kon veranderen.

  Meteen een afspraak gemaakt met Linda die ons getest heeft of er niet meer aan de hand was. Mijn dochter Britt bleek ook niet goed tegen gist te kunnen en ik had ook nog paprika allergie. Na 2 behandelingen kon Britt weer alles eten wat ze wilde! En dat doet ze met overgave, slagroom, ijs, taartjes er gaat een nieuwe wereld voor haar open. Ik had 4 behandelingen nodig en heel wat durf om gewoon weer producten te gaan gebruiken waar koemelk of paprika in zit. Het is zo fijn om weer alles te kunnen eten zonder pijn te krijgen. Tijdens het rondkijken op de site van Linda stuitte ik ook op Quantum Touch. Inmiddels de basic workshop gevolgd en dat is een aanrader! Zo is in korte tijd ons leven helemaal veranderd. Linda bedankt!

Veel klachten

 • Vermoeidheid en druk op buik
  Dank je wel voor de ervaring en succes volle behandeling bij mij met QTouch!
  Door de Quantum-Bodyscan kwam Linda erachter dat het niet helemaal lekker zat met mijn alvleesklier. Gouden greep, want na 2 behandelingen voelde ik me een stuk vrijer in mijn lijf en er kwam meer energie vrij. We zijn nu 3 maanden verder en ik ga nog steeds lekker mijn gang. Groetjes
 • Hyperactief, emotioneel en huiduitslag
  Bryan heeft vanaf zijn geboorte een ernstige mate van voedselallergie, allergie voor diverse huisdieren en pollen. Dit uiite zich in hyperactief, emotioneel gedrag en huiduitslag. Na speurtochten langs ziekenhuizen en alternatieve geneeswijzen zijn wij in contact getreden met Linda Menkhorst. Linda heeft Bryan met Quantum-Allergy therapie behandeld.

  Deze behandeling is zeer succesvol gebleken tegen met name de allergieen. Bryan eet nagenoeg alles (alleen noten blijven verboden), huiduitslag is voor het overgrote deel verdwenen. Op het emotionele terrein is nog wel wat te winnen, maar de behandeling heeft wel een positief impuls gegeven. Van onze kant zijn wij enorm tevreden met het resultaat welke al na enkele behandelingen zichtbaar was.
  Thanx ! Fam. Beentjes, Uitgeest
 • 2 Linda's
  Na vele jaren van dokteren kreeg ik van een kennisje een tip om het eens in een andere richting te zoeken, en dat te doen bij Linda Menkhorst, en om te vragen naar een Quantum-Bodyscan Na een afspraak gemaakt te hebben, kreeg ik een intakeformulier via de computer en na die teruggestuurd te hebben ben ik er op af gegaan.

  Ik werd vriendelijk welkom geheten, en na even wat gesproken te hebben kreeg ik een koptelefoon op m'n hoofd die in contact stond met een computer die ik zelf kon bekijken. Linda stelde na wat vragen de computer in en na ongeveer 45 min kwamen er plaatjes uit de printer waar ik van stond te kijken.

  Na uitleg van bepaalde tekens kwamen precies de problemen naar voren waar ik al jaren mee bezig ben, waaronder: long- en darm problemen, bloeddruk en verschillende allergieën (granen, -tarwe, -chocola, -boekinkt, -stof, -krant, -sinaasappels en nog veel meer. Ik schrok wel maar was wel erg blij dat er veel dingen uit naar voren waren gekomen. Ik kreeg het advies om voor behandeling naar Linda Liefting te gaan.

  Meteen de eerste keer bij Linda Liefting is ze begonnen met de behandeling. Ze heeft me behandeld met Quantum-Allergy. De stofjes die uit de Oberon kwamen zijn met buisjes behandeld.

  Ook heeft ze verschillende dingen gecombineerd, zoals Quantum-Allergy met acupunctuur. Laat ik niet het cuppen vergeten. Het bindweefsel op armen schouders en bovenrug zat erg vast en ik wilde niet laten merken hoe pijnlijk de behandeling was, en dus kon ik de volgende dag niet normaal tegen de rugleuning van een stoel zitten, eigen schuld dus. Die pijn is verholpen door het Quantum-Touchen. Als laatste kreeg ik dan nog de verblijfsnaaldjes in m'n oren. Vraag mij niet of ik blij ben... ik ben super blij, van mijn allergieen ben ik af en ik heb geen prednison of antibiotica meer nodig gehad voor de andere problemen.

  Dus ben ik beide Linda's heel erg dankbaar en wens ze veel succes met hun werk.
  A.H.
 • De puzzle stukjes
  Eindelijk weer eens een verre vakantie kunnen doen, dankzij mevrouw Drs. Linda Menkhorst, Egmond aan Zee die mij met Quantum-Allergy en JMT behandeld. Ik ben daar heen gegaan omdat een groot aantal onderzoeken door diverse artsen in vele ziekenhuizen er ook geen oplossing uit kwam. Dit in een zeer lange periode vanaf 1997.

  In mijn geval zijn er een groot aantal behandelingen met Quantum-Allergy nodig geweest om zover te komen dat je weer op vakantie durft met de nodige instructies omdat bij een verstoring, je je zelf kunt helpen, voor mij met het voordeel dat mijn man dit kan doen.

  Zo zag ik in onze vakantie mei '08 een kunstenaar( Ian Cooper die inkt- pen tekeningen maakt) aan de binnenhaven te Victoria op Vancouver eiland.

  Hij had diverse tekeningen uitgestald maar onmiddellijk viel mij de hier afgebeelde tekening op met de vele puzzle stukjes en daarboven die stralende zon, een symbool van de lange weg die ik gegaan was met mijn gezondheid, steeds meer stukjes kwamen er bij en kon ik met mijn vele voedsel allergien na een behandeling weer iets meer verdragen en zie je het weer zitten, de zon komt weer terug in je leven en ik voelde mij weer gelukkig.

  Ik was enigszins ontroerd, zeker omdat je zover van huis dit symbool tegen komt en dan óók direct voelt eerst was alles chaotisch in het voedsel gebeuren. Je wist het gewoon niet meer en dan stukje voor stukje vind je weer de goede weg via Quantum-Allergy behandelingen.

  Ik kan nog wel zeggen dat ik er "nog niet ben" en mogelijk wordt de puzzle nooit geheel compleet echter is dankzij de Quantum-Allergy het voor mij na jaren weer mogelijk om met zelfvertrouwen weer met vakante te kunnen gaan. Veel dank ben ik verschuldigd aan mevr. Linda Menkhorst die zich op altijd blijde, spontane wijze met zeer veel kennis en routine mij verder heeft geholpen.
  Mevrouw J.J. Raa-Maarhuis
 • Ernstige voedselintolerantie/allergie, heftige vorm acne rosacea, huidklachten, hooikoorts, darmklachten, spier- en gewrichtsklachten, hoofdpijn, rug-en nekklachten
  In onze diepste ellende vonden we tijdens een nachtelijke zoektocht op internet informatie over Quantum-Allergy met een adressenlijst van therapeuten, waarbij Linda Menkhorst er gevoelsmatig voor ons uitsprong.

  Wij (mijn man Kees en ik) konden beiden bijna niets meer eten, zonder overgevoeligheidsreakties te krijgen. Alleen rijst, courgette, wortel, broccoli, koffie, thee, water, brood, jam en appelstroop werden nog verdragen. Ook medicijnen ter verbetering van de klachten werkten averechts, zowel medicijnen uit de gewone geneeskunde, als uit de homeopathie, chinese geneeskunde, acupunctuur, enzym- en orthomoluculaire therapie gaven heftige overgevoeligheidsreacties. Wij waren ten einde raad!

  Linda heeft ons vanaf het eerste telefoongesprek dat ik met haar voerde geweldig opgevangen, begeleid en ook heel goed gestimuleerd om ook elkaar thuis te behandelen met als gevolg, dat wij nu na 16 behandelingen al weer zeer gevarieerd kunnen eten. Een glas melk, yoghurt, gewoon brood i.p.v. glutenvrij brood, een ei, een ijsje, gebak, tomaten, aardbeien zijn zo maar wat voorbeelden van wat wij al weer kunnen eten. Echt helemaal super!

  Niet alleen kunnen wij weer veel meer eten, maar wij voelen ons ook weer veel beter en hebben veel meer energie, een gave huid, geen hooikoorts en geen darmklachten meer en minder hoofdpijn!!!

  Wij hebben nog niet alle stoffen gehad waarvoor wij overgevoelig zijn en ook met JMT kunnen we nog de nodige verbetering bereiken, dus na de vakantieperiode gaan wij weer verder bij Linda met de behandelingen, maar zij bracht voor ons weer licht in de diepe duisternis en daarvoor zijn wij haar zeer dankbaar!!! Lianne

Huid

 • Allergie en eczeem bij Nils van 4 jaar
  Nils heeft al sinds zijn geboorte last van allerlei allergieën. Als eerste kwam de koemelkallergie naar buiten en later kwamen daar allerlei andere allergieën bij. Het was een klein drama voor dat kleine mannetje.

  Na vele jaren smeren met allerlei hormoon zalven hebben we het stadium bereikt dat we een andere weg moesten inslaan. In Juni 2006 waren Nils z'n handen helemaal open gesprongen van het eczeem. Hij had ontzettend veel pijn en jeuk. De hormoonzalven en antibiotica mochten niet echt helpen. Via een kennis werden wij geattendeerd op Quantum-Allergy therapie en zijn wij uiteindelijk via het zoeken op internet bij Linda uit gekomen. Toen ik Linda het probleem voorlegde, mochten we gelukkig vrij snel komen.

  Het eerste wat mij opviel, was toen we binnen kwamen, Linda tegen Nils zei: "Nils ik ga ervoor zorgen dat jouw handjes weer beter worden en je geen jeuk meer hebt". Ik dacht: jij durft, maar uiteindelijk is het echt zo en gaat het heel goed met zijn handen. en kan Nils de producten waar hij allergisch voor was, nu goed verdragen. Als Nils, voordat wij bij Linda kwamen, met z'n handen aan een ei zat, begon dat al vreselijk te jeuken. Nu zijn we zover, dat hij gewoon ei eet. Linda heeft Nils via Quantum-Allergy voor diverse allergieën behandeld en het is SUPER. Nils gebruikte ook hooikoortstabletjes, oogdruppels en neusspray voor de hooikoorts, maar nadat Linda hem daarvoor behandeld heeft, hebben we ook dat niet meer hoeven te gebruiken. Gewoon een verademing. We hebben een heel ander kind gekregen, dat eindelijk de nacht door slaapt en niet meer continu wakker wordt van de jeuk.
  Linda bedankt, Sylvia
 • Kinderzeer
  Ik heb er met mijn neus bovenop gezeten om naar verbeteringen uit te kijken, en die waren er........en heel snel. Ik zal je mijn ervaring vertellen wat jij voor mijn meisje gedaan heb.. Zoals ik al eerder schreef ik had nog nooit van kinderzeer gehoord, ben toen even internet op te gaan te kijken wat kinderzeer was, oke dat was even schrikken als je dat leest, maar door verder te kijken kwam ik bij jou terecht, omdat ik niet zo van medicijnen hou heb ik je meteen gebeld. We konden ook snel bij je terrecht. Vrijdagmiddag stonden we dan in Egmond, en ik geloof dat we toch wel bijna een uur bij je zijn geweest. Het was me wel 3 uur waard geweest, want de volgende dag zag ik aan een plek op haar gezicht en vinger dat het aan het drogen was. Het zag er allemaal wat rustiger uit. Zondag zag ik dat het bij haar neus er ook beter uit begon te zien, en die heb je gezien, zag er niet lekker uit. Maandag was het eigenlijk zo goed als over, de korstjes kon ze er voorzichtig afhalen, en in haar neus kwam het er s'avonds allemaal uit, en dat was een behoorlijke korst voor zo'n klein neusje. Ik ben heel blij dat ik jou via internet heb gevonden, anders had mijn dochter van 15 nog met de korsten gelopen.. Natuurlijk mag je dit verhaal gebruiken voor je site. Iedereen zou hier voor moeten gaan..ipv medicijnen. Je bent misschien wel een paar centen kwijt, maar je krijgt er enorm veel voor terug, en geen chemische bende in je lijf... thanks Linda ook namens mijn dochter.. Groetjes Erika

 • Dik gezicht door paprika
  Ik was bij jouw vader aan het werk tot ik hoorde dat jij een cursus allergieën deed in Amerika. Ik vroeg aan jouw moeder jouw adres. We maakten een afspraak. Jij hebt mij twee keer behandeld binnen een week. Ik was verrast, want ik kon gewoon weer paprika-chips en diverse paprika kruiden in mijn eten weer eten 'zonder dikke tong of lippen of beiden'. Linda, hartelijk bedankt.
  Gerard

Immuunsysteem

 • Koorts door allergie
  Ik ben Corrie en heb vanaf mijn twaalfde levenjaar gedurende 50 jaar in wisselende mate last van allergie.(hooikoorts) De laatste jaren kreeg ik een ernstige voedselallergie/intolerantie en ook reacties op de vulstoffen van voorgeschreven medicijnen. Ik reageerde met spier- en gewrichtspijnen, temperatuur verhoging, moeheid en benauwdheid. Bij het zoeken naar een therapie op internet kwam ik de Quantum-Allergy behandeling tegen. Het bleek een goede therapie want na 4 maanden ben ik momenteel klachtenvrij, mede dankzij de fantastische behandeling door Linda.

Diverse

 • Dwars, geboorte zusje
  GEHEEL FANTASTISCH!!!!! Ons zoontje van 3 jaar maakte steeds ruzie met z'n zusje van 2 jaar. Alles wat ze pakte, pakte hij weer af. Als hij langsliep kreeg zij een duw of een klap op haar hoofd. Ook naar ons toe ging hij steeds een stap te ver. De hond moest het ook ontgelden, de kippen werden los gelaten, spullen uit de tuin werden over de schutting gegooid en in de fietskar en auto werd steeds ruzie gemaakt. Het maakte niet uit wat ik of wij deden. Negeren, straffen, iets beloven als....., spullen wegleggen, etc. Niets hielp. Ook het slapen was een drama. Niet in bed te krijgen maar ook absoluut 2 of 3 keer 's nachts. Al met al een onhoudbare situatie. Via m'n buurvrouw de suggestie om Linda eens te bellen. Nou, het resultaat was verbluffend. Hoe het werkt, werkt het. Linda is voor ons goud waard. Tijdens de behandeling kwam naar voren, dat hij moeite heeft met de komst van zijn zusje, toen hij 15 maanden was. Wie denkt daar nou aan!!! Zo'n klein mannetje! Mensen om mij heen zeiden, ach het is maar een peutertje, die zijn wel vaker dwars. Ons gevoel zei dat er meer aan de hand was. Maar hoe kom je daar achter? En ligt het aan ons of aan allergische reacties op voedingsmiddelen? Na 1 behandeling door Linda ging het meteen veel beter. Toen kreeg ik nog het gevoel dat ik het mij inbeeldde! Echt niet! Het slapen ging steeds beter, ging na 1 week doorslapen, daar knap je van op! Je zag dat hij lekker in z'n vel zat. Nu ook echt spelen in plaats van gooien met alles dat hij tegen komt. En ja ze spelen nu samen. Zelfs juf op de peuterspeelzaal vroeg of het een nieuw jongetje was. Na deze behandeling is z'n spraakontwikkeling met sprongen vooruit gegaan. Linda voor ons heb je wonderen verricht!!!!
  Marieke
 • Driftbuien, ruzie
  Onze kinderen, een meisje van 7 jaar en een jongetje van 5 jaar. lagen zeer regelmatig met elkaar overhoop. Bovendien hadden ze een grote irritatie naar elkaar toe, het leek wel of ze "allergisch" voor elkaar waren. Ons zoontje had, mede door, deze irritatie bovendien enorme driftaanvallen. Deze waren echt heel heftig, hij was dan volkomen onbereikbaar voor ons. Na een behandeling, via de vader, ging het een heel stuk beter. Ze konden veel beter met elkaar overweg en bovendien had ons zoontje geen last meer van drift aanvallen. Kortom: al met al een hele opluchting.
  Claudia
 • Diarree, Concentratieproblemen
  Mijn zoon Bastiaan van zeven, had een combinatie van een aantal klachten. Hij had van jongsaf aan last van zijn darmen en buikklachten, vaak diarree na het eten. Verder is hij een zeer bewegelijke jongen met een korte concentratie- en aandachtsboog. Met name op school, in groep 3, speelde hem dit parten. Verder werd duidelijk dat zijn leesvorderingen trager was dan zijn groepsgenoten. Tijdens het kijken naar de judo van onze zonen besprak ik dit met Linda. Zij gaf aan dat zij Bastiaan wilde behandelen met Quantum-Allergy. Zo zijn wij bij Linda gekomen. We zijn begonnen met Quantum-Allergy, Bastiaan bleek voor een aantal voedingsmiddelen allergisch te zijn. Zijn buikklachten en diarree zijn geheel verholpen. Ik hoor Bastiaan hier nooit meer over klagen, dit alleen is al geweldig. Linda wilde ook zijn concentratie en leesproblemen aanpakken. Na een lange periode kwamen berichten van de juffen over Bastiaan binnen druppelen als; hij zit beter in zijn vel, hij kan langer aan het werk, gaat steeds beter, enz. Ook het leesniveau van Bastiaan ging omhoog. Als laatste wilde Linda een Quantum-Touch sessie proberen. Bastiaan vond dit erg intressant. Ik ben blij dat ik bij Linda ben geweest met Bastiaan, hij is van zijn buikklachten en diarree volledig genezen en er is een duidelijke verbetering merkbaar t.a.v. zijn concentratie- en aandachtsboog. Het is voor Bastiaan absoluut niet belastend geweest, hij heeft het als een groot avontuur beleeft.
  Groetjes Monique

Diverse

 • Vermoeidheid, jeuk rug
  Door mond tot mond 'reclame' ben ik bij Linda terecht gekomen. Ik was erg snel en vaak moe. Ik gaf mijn endometriose de schuld en zag daarom het nut van naar een huisarts te gaan niet in want...je moet er mee leren leven. Linda's enthousiasme en vast vertrouwen in de kracht van het eigen lichaam maakte mij ook enthousiast. Ze heeft me voor heel veel dingen behandeld en elke keer voelde ik me weer beter in mijn vel komen te zitten. Vooral de behandeling voor ijzer gaf een grote ommekeer. Toch voelde ik dat mijn vertrouwen in mijn lijf nog niet sterk was. Ook daar heeft Linda me voor behandeld en ik voel sinsdien echt een verandering. Ik ben niet meer zo moe en als ik moe ben is de periode veel korter omdat ik nu weet hoe ik mezelf kan behandelen. Het geeft me veel moed dat ik nu zelf invloed op mijn lijf heb. Linda heeft me ook van de jeuk op mijn rug afgeholpen. Ik richt me nu nog op mijn spataderen....wie weet.
  Marion
 • Zieke pony
  Donderdagmiddag bij het voeren bleek mijn pony Yellow een kauw-en slikprobleem te hebben. Er liepen grote klodders slijm uit haar mond. Ik wist niet wat het was en belde de dierenarts. Zij constateerde een allergische reactie van een stof die in het hooi gezeten moet hebben. Op het mondslijmvlies onder haar tong en op haar onderkaak zaten dikke rode punten die erg pijnlijk waren. Ik moest haar mond spoelen met kamille thee en over 2 à 3 dagen zou het over moeten zijn. Ik bedacht plotseling, nadat de dierenarts weg was, om Yellow te gaan behandelen, zoals ik van Linda heb geleerd. Die avond heb ik Yellow 6 keer behandeld en de volgende ochtend was het probleem volledig weg en had ze al haar hooi 's nachts opgegeten. 's Morgens at ze weer haar wortels en hooi zonder enig probleem. Ook was er in haar mond niets meer te zien. Dankjewel Linda, dat je ons geleerd hebt hoe we zelf kunnen behandelen.
  Louke
 • Verstopte speekselklier
  Een verstopte speekselklier plus onhoudbaar zwellende onderkaakbodem bezorgt me een uiterst pijnlijke nacht. De 's morgens geraadpleegde huisarts vermoedt een afzettingssteentje in de klier en verwijst me naar de kaakchirurg. Daar kan ik pas vier dagen later terecht. Ik zie als een berg op tegen de tussenliggende periode, ondanks stevige pijnstillers.

  Direct de volgende morgen kunnen we bij Linda terecht. Ze heeft zich dan al verdiept in een reeks van mogelijke achterliggende aspecten; ik bewonder haar logische stappenplan van voorbereidingen. Tijdens de 1-uur durende behandeling stel ik vast dat pijn maar ook zwelling afgenomen is. Later op de dag blijkt de pijn helemaal weg; een dag later is ook de zwelling verdwenen.

  Maandag 1 november volgt mijn consult bij de kaakchirurg. Hij stelt vast dat alle problemen verdwenen zijn. Het afzettingssteentje is aantoonbaar vrijgespoeld en afgevoerd. Het acute probleem is dus opgelost. Vervolgens zal Linda nog een paar preventieve acties uitvoeren om herhaling te voorkomen. Ik heb veel waardering voor zowel de inzet als het resultaat wat Linda wist te bereiken.
  Ron
 • Slecht drinken
  In juli 2003 is mijn dochter geboren. Vanaf de eerste week had ze moeite met drinken. Dat werd na een aantal weken steeds erger. We zaten midden in een hittegolf en ze begon uitdrogingsverschijnselen te krijgen. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis. Er werden diverse onderzoeken gedaan maar er werd geen oorzaak gevonden. Ze kreeg medicatie tegen spruw en dat leek even aan te slaan. Ze mocht naar huis. Helaas begon ze na 2 dagen al weer slechter te drinken. Ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik had al van alles geprobeerd. Toen bood Linda aan om haar via mij te testen en eventueel te behandelen. Ik vind de manier waarop het testen en behandelen gaat bij Quantum-Allergy heel prettig, heel kindvriendelijk. Linda heeft haar behandeld en sindsdien drinkt ze hartstikke goed. Ze is ook een stuk rustiger en vrolijker geworden. Ze geniet nu van elk flesje.
  Larissa

Voorbeelden

Puur allergie

 • Kranteninkt allergie
  Kranteninkt allergie: 87 jarige vrouw kon met moeite kranten en tijdschriften lezen vanwege het vele niezen. Een pakje zakdoekjes ging er per krant makkelijk doorheen.

  Na enkele behandelingen voor kranteninktallergie kan zij zonder snotteren genieten van haar ochtendkrant en tijdschriften.
 • Paprika allergie
  Man met een paprika allergie, waarvan een aantal uren na het eten van iets met paprika een deel van zijn gezicht en mond heel erg opzwol, waardoor hij bang was voor ernstiger gevolgen. Het vermijden van paprika lukte niet in alle gevallen, met alle gevolgen van dien.

  Na behandelingen voor een aantal basisstoffen, kruiden en van alles wat met paprika te maken heeft, kan hij nu zonder problemen zijn bakje paprika-chips weer eten.

Gedrag

 • Zeuren om snoep
  Zeuren om snoep: jongetje van 3 jaar, zeurt van 's morgens vroeg tot 's avonds laat om snoep tot grote irritatie van zijn moeder.

  Na 3 behandelingen is het gezeur helemaal over, is het een gezellig mannetje en kleurt hij totaal onverwacht prachtig kleurplaten binnen de lijntjes.
 • Hyperactief, verkouden
  Ons 4 jarig zoontje werd hyperactief na het eten van spekkies. Door suiker en kleurstoffen gedurende een jaar te mijden, ging het een stuk beter, maar daardoor werd ook de gevoeligheid voor suiker en kleurstoffen groter. Na het eten hiervan was hij niet bij te sturen en werd hij soms zeer emotioneel. Sommige dagen van de week was hij heel erg moe. Alleen op school was hij altijd verkouden.

  Na behandeling voor calcium/melk, suiker, kleurstoffen, smaakstoffen en bakpoeder waren de uitbarstingen verleden tijd en kon hij net als alle andere kinderen met alles mee-eten. De vermoeidheid was ook weg. Na de behandeling voor huisstof(mijt) kwam hij niet meer snotterend uit school.

Artrose, jicht, bursitis

 • Tennisarm
  vrouw, langdurig last van tennisarm door overbelasting. Rust zorgde onvoldoende voor verbetering.

  Na 3 behandelingen voor o.a. calcium, vitamine A, koffie, rode wijn en de stress van de overbelasting zijn de klachten volledig verdwenen.
 • Artrose
  vrouw met artrose klachten in heup en schouder, waardoor zij eigenlijk niet meer in staat was om op haar paarden te rijden, door de pijn tijdens en na het rijden.

  Na een aantal artrose behandelingen rijdt zij zonder enig probleem dagelijks op haar paarden.
 • Jicht
  man met aanvallen van jicht in zijn voeten, zeker na het eten van vlees of het drinken van alcohol.

  Na een aantal behandelingen voor pathogenen en alles wat met vlees en alcohol te maken heeft en een aantal thuisbehandelingen, heeft hij geen jichtaanvallen meer en hoeft hij niet bang te zijn om uit eten te gaan.
 • Artrose, bursitis
  62 jarige vrouw met al langere tijd veel pijn in de heup vanwege artrose en bursitis in het bovenbeen.

  Na de behandelingen heeft zij geen pijn meer in haar heup en zijn injecties tegen de bursitis niet meer nodig. Helaas is er aan het heupgewricht al dermate veel schade aangericht, waardoor een heuptransplantatie onvermijdelijk is.

Spijsvertering

 • Diarree, buikpijn
  jongetje van 6 jaar, zeer regelmatig buikpijn en bijna altijd 'puree' (red. diarree) volgens hemzelf.

  Na diverse behandelingen en meerdere behandelingen voor fruit en dan met name appels heeft hij geen last meer van 'puree' en buikpijn.
 • Obstipatie, opgezette buik
  vrouw van 34 jaar, eet heel veel voeding niet omdat ze weet dat ze daar buikpijn van krijgt, daarnaast eet ze specifiek voeding zodat ze minder last van obstipatie heeft, ondanks dat heeft ze vaak buikpijn, obstipatie en een opgezette buik.

  Na 4 behandelingen kan zij iedere dag normaal naar het toilet en heeft zij geen buikpijn en opgezette buik meer ondanks het eten van voeding van haar eerder 'verboden' lijst.
 • Diarree, Buikpijn
  jongetje van 3 jaar, veel buikpijn en eigenlijk permanent last van diarree. Tevens slaapt hij slecht door.

  Na 12 behandelingen en thuisbehandelingen door zijn moeder is de buikpijn en de diarree over en slaapt hij de nacht door.
 • Obstipatie, Buikpijn
  meisje van 5 jaar, vanaf ongeveer 1 jaar vaak buikpijn en heel vaak last van obstipatie, waardoor zij veelvuldig laxeermiddelen gebruikte.

  Na 12 behandelingen en thuisbehandelingen door haar moeder heeft ze geen buikpijn en geen obstipatie meer.
 • Vervelend, diarree
  3 jaar oud jongetje met voortdurende diarree sinds een buikgriep drie maanden ervoor en moeilijk hanteerbaar vanwege niet lekker in zijn vel zitten.

  Na 1 behandeling van het spijsverteringsstelsel met Quantum-Share geen diarree meer, niet meer vermoeid en net zo gezellig en hanteerbaar als voorheen.

Luchtwegen

 • Astma
  5 jarig jongetje met diagnose astma door de huisarts, veel moe en regelmatig ziek, veel hoesten en vervolgens met succes aan de puffers.

  Na 3 basisbehandelingen vertoont hij geen astmatische verschijnselen meer, heeft hij volop energie, kleur op zijn wangen en gebruikt hij geen puffers meer.

Huid

 • Jeuk
  vrouw 62 jaar, zeer veel jeuk en huiduitslag omdat zij 3 keer heeft gezwommen in een zwembad in het kader van astma-therapie.

  Na behandeling voor chloor, haar huid en het zwemwater kan zij nu wekelijks zonder problemen en zonder terugkeer van de jeuk de therapie vervolgen.
 • Kinderzeer, krentenbaard
  4 jarig meisje had na 2 antibiotica kuren nog steeds last van kinderzeer. Haar moeder stond op het punt om een nieuwe antibiotica kuur te vragen omdat de vinger van het meisje helemaal ontstoken was en er zeer slecht uitzag.

  Na behandeling voor de verantwoordelijke bacterie was de vinger een aantal uren later al aan het genezen en was er geen volgende antibiotica kuur nodig. Dezelfde behandeling heb ik bij nog een aantal kinderen met succes toegepast.
 • Eczeem
  vrouw met langdurig eczeem in de armholtes en op de handen. Van de basis 10 te behandelen producten bleek zij alleen te reageren op granen.

  Na behandeling van de granen was het eczeem in de armholtes helemaal over. Door gezamelijk speurwerk is het eczeem op de handen ook weg na behandeling voor citroen (wat een onderdeel uitmaakte van het afwasmiddel op haar werk) en nog een aantal producten.

Diverse

 • Ooronsteking
  Ooronsteking: jongetje van 5 jaar, heeft nadat hij een keer oorontsteking heeft gekregen bij een open autoraam, regelmatig last van doofheid en lichte oorpijn. Nadat hij met zijn oren in bad gelegen heeft, heeft hij middenoorontsteking gekregen, wat erg vervelend was omdat hij kort daarna moest afzwemmen.

  Na behandeling voor chloor en badwater ligt hij de volgende dag weer in het zwembad. De oorpijn is niet meer teruggekomen en de doofheid is ook verdwenen. Deze behandeling wordt regelmatig door mij bij kinderen gedaan met veel succes.
 • Steentjes in speekselklieren
  Man met pijn, enorme zwelling onder de kin en langs de kaakrand, spraak- en slikklachten, vanwege een speeksteentje (kalksteentje) die de afvoer van de speekselklier onmogelijk maakte. Deze diagnose was door de huisarts gesteld, maar er was nog geen plaats in het ziekenhuis.

  Na 1 behandeling voor o.a. calcium, zout, bacterien, toxines en drainage verdwijnt gedurende de behandeling de meeste pijn, dezelfde dag de spraak- en slikklachten en de volgende dag de zwelling, waardoor medisch ingrijpen in het ziekenhuis overbodig wordt.
 • Suikerziekte
  Vrouw met suikerziekte, die door de huisarts er op voorbereid was dat zij in de nabije toekomst insuline zou moeten spuiten.

  Na een aantal behandelingen met JMT is haar bloedsuiker waarde s morgens van 13 naar 7 gezakt. We gaan kijken wat we nog meer kunnen bereiken.
 • Hoge bloeddruk
  65-jarige man met een bloeddruk van 220/120, die slecht reageert op bloeddruk verlagende medicatie.

  Na ongeveer 15 korte behandelingen in 2 maanden, waarbij hij zowel voor voeding, medicijnen, roken als afwijkingen in zijn bloed is behandeld is zijn bloeddruk zonder medicijnen stabiel op 155/90 en hij is hij na een dag intensieve onderzoeken in het ziekenhuis helemaal in orde bevonden. Zelf heeft hij zijn leefstijl mbv de behandelingen kunnen aanpassen en is zelfs na 50 jaar met roken gestopt.
 • Rusteloze benen, doorslapen
  Vrouw met rusteloze benen en slaapproblemen, waardoor zij maar 3 uur per nacht slaapt omdat zij moeilijk in slaap kan vallen.

  Na diverse behandelingen heeft zij geen rusteloze benen meer en na behandeling met energieprotocol en een aantal stoffen, die met slaap te maken hebben slaapt zij nu minimaal 6 uur per nacht.