Confort Care

Allergie therapie

Bereikbaarheid

Het adres van de praktijk is:
Jan Dirk zn Dal 3
1931 DK Egmond aan Zee 
linda@confort.nl
Route via Google Maps.

De auto kan gratis op onze oprit geparkeerd worden (zie de groene pijl). In Egmond geldt vanaf 1 april tot 1 november betaald parkeren. Als je verderop in de straat parkeert riskeer je een boete. Als je langs de Wiardi Beckmanlaan parkeert, dan geldt het parkeertarief.

Als ik in de praktijk werkzaam ben of workshops geef, dan ben ik niet in de gelegenheid om de telefoon (s) op te nemen. Spreek dan even het antwoordapparaat in of stuur een email. De praktijk is in ons woonhuis gelegen in het souterrain. De entree van ons huis (de voordeur) is ook de entree van de praktijk.

Met het openbaar vervoer is de praktijk vanuit Alkmaar te bereiken met bus 165 (uitstappen busstation Egmond aan Zee of Wilhelminastraat) en vanuit Castricum met bus 164 (uitstappen busstation Zwartendijk). Deze bus gaat waarschijnlijk vervallen. Regiobus 408 rijdt vanaf station Heiloo naar busstation Egmond aan Zee.

Workshops

Foto: Sjef Kenniphaas

Toegankelijkheid

Indien er sprake is van een besmettelijke aandoening ten tijde van de afspraak (zoals verkoudheidsvirus, griep, krentenbaard), dan wil ik graag telefonisch overleggen of het wenselijk is om naar de praktijk te komen in verband met mogelijke besmetting van andere cliënten of van mantelzorgers.

De praktijk is NIET rolstoeltoegankelijk. Indien u rolstoelafhankelijk bent, dan verwijs ik u graag door naar de praktijk van Linda Liefting. Deze is op 500 meter van mijn praktijk gelegen. Bij (langere) afwezigheid neemt Linda Liefting tevens voor mij waar.

Mijn verhaal

Ik ben Linda (1966), getrouwd met Marc, moeder van 2 kanjers (1998 en 2001 jaar) en sinds 2003 werkzaam als allergie therapeut. Doordat onze jongste zoon last van eczeem en voedselallergie had en doordat de oudste hyperactief werd van suiker en kleurstoffen ben ik in 2001 op zoek gegaan naar een oplossing voor deze problemen. Ik heb van alles uitgeprobeerd en datgene wat werkte ben ik zelf gaan leren, zodat ik mijn kinderen en familie, die vanwege de erfelijke aanleg goed proefmateriaal waren, zelf kon helpen. Via internet ben ik op een aantal bijzondere technieken gestuit, die zeer succesvol bleken te zijn. Nadat wij zelf ervaring hadden opgedaan en grote verbeteringen zagen heb ik inmiddels zelf alle benodigde trainingen hiervoor gevolgd. Heel veel mensen hebben mij hierbij geholpen, zoals: Yolande van Rosmalen (als coach :-) en collega), mijn 'collega's': Marjolein, Wietske en Tonny, mijn oefenmaatjes Monica en Linda, Marc (als luisterend oor) en alle familie en vrienden die als proefkonijn of tussenpersoon hebben gediend en al mijn enthousiaste verhalen hebben moeten aanhoren :-).

Het toepassen van Quantum-Allergy®, Quantum-Bodyscan® en Quantum-Touch® om allergieën en andere aandoeningen te achterhalen EN te behandelen sluit prachtig aan op de ervaring als organisatie adviseur in de 12 jaar daarvoor. Ik geniet van het werk en de enthousiaste reacties van de mensen, die ik behandel. Ik werk zeer nauw samen met een aantal collega's zodat reistijden beperkt kunnen worden, veel ervaring beschikbaar is en verschillende technieken ingezet kunnen worden.