Confort Care

Allergie therapie en workshops

Praktijk en workshops

Ik, Linda Menkhorst, behandel in mijn praktijk Confort Care, volwassenen en kinderen, die last hebben van verstoringen zoals allergie, intolerantie of andere prikkels door o.a. voeding, contactstoffen en inhalatiestoffen. In mijn praktijk test ik welke producten een verstorende reactie veroorzaken EN reset je voor deze producten, zodat deze niet langer het immuunsysteem belasten. 

Mijn praktijk maakt deel uit van Quantum-Care, een samenwerkingsverband met de praktijken van Yolande van Rosmalen en Linda Liefting.

De behandelingen worden uitgevoerd met (een combinatie van) de methodes Quantum-Allergy, Quantum-Bodyscan en Quantum-Touch.

In mijn praktijk kun je een energetische bodyscan laten maken met zeer geavanceerde computerapparatuur: de Quantum-Bodyscan.

Ik verzorg in Nederland ook workshops Quantum-Touch en Quantum-Allergy, samen met Yolande van Rosmalen, onder de naam QTouch Trainingen. Wij zijn de eerste gecertificeerde Quantum-Touch trainers in Nederland en hebben sinds oktober 2005 ongeveer 8000 mensen opgeleid in het "helen met je handen” of “het resetten van verstoringen". De methode Quantum-Allergy® is door ons zelf ontwikkeld op basis van onze ervaring. Deze methode sluit aan op Quantum-Touch®. Beide methodes kunnen door iedereen zelf geleerd worden, zodat er sneller genezing plaats vindt en het aantal bezoeken aan de praktijk beperkt kan worden.

Linda Menkhorst

Ik ben geboren in 1966, getrouwd met Marc, moeder van 2 kanjers Mike (1998) en Jeff (2001) en sinds 2003 werkzaam als allergie therapeut en sinds 2005 als instructeur.

Doordat onze jongste zoon last van eczeem en voedselallergie had en doordat de oudste hyperactief werd van suiker en kleurstoffen ben ik in 2001 op zoek gegaan naar een oplossing voor deze problemen. Ik heb van alles uitgeprobeerd en datgene wat werkte ben ik zelf gaan leren, Hierdoor kon ik mijn kinderen en familie zelf helpen, genoeg oefenmateriaal vanwege de erfelijke aanleg.

Ankertje Quantum-TouchAnkertje Quantum-Touch

Ervaring

Na mijn universitaire opleiding Informatica, Artificiële Intelligentie en Robotica heb ik 10 jaar bij Ernst & Young Consultants gewerkt als consultant, senior consultant, management consultant en senior manager. Ik was gespecialiseerd in versnelde systeemontwikkeling en kennismanagement. Daarna heb ik nog 2 jaar bij de internet startup MotionContainer gewerkt als senior adviseur.

Als consultant en manager heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van cliënten en het begeleiden van jong talent.

In mijn praktijk en op de workshops heb ik heel veel mensen behandeld met Quantum-Allergy®, de Quantum-Bodyscan® en Quantum-Touch®. De behandelde klachten zijn zeer divers. Iedere klacht brengt weer een nieuw aspect met zich mee. Hierbij kan ik optimaal mijn ervaring uit eerdere behandelingen en uit mijn consultacy ervaring inzetten. Ik geniet van de contacten, de resultaten en de enthousiaste reacties.

Mijn opleiding

Na het gymnasium heb ik Informatica gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, met als afstudeerrichting Artificiële Intelligentie en Robotica. Artificiële Intelligentie ligt aan de basis van Informatie Geneeskunde, waartoe de Quantum-Bodyscan behoort.

Ankertje Quantum-TouchAnkertje Quantum-TouchAnkertje Quantum-Touch

Vervolgens heb ik in de 10 jaar bij Ernst & Young Consulting heel veel opleidingen gevolgd op het gebied van consultancy, zoals coachingsvaardigheden, gesprekstechnieken, presentatievaardigheden en nog vele andere.

Vanuit Ernst & Young heb ik twee postdoctorale opleidingen gevolgd: de Leergang Bestuurlijke Informatie Verzorging en SIOO Verandermanagement, waardoor ik de titel MCM (Master of Change Management) mag gebruiken.

Door de geboorte van onze tweede zoon ben ik mij gaan verdiepen in alles wat met genezing te maken heeft. Ik heb ik in hoog tempo alles gevolgd wat ik interessant vond en wat effectief was. 

Ik heb heel veel opleidingen gevolgd, kinesiologie, allergie therapie, energie therapie en uiteraard ook de HBO Medische Basis Opleiding, zodat ik ook door de zorgverzekeraars wordt erkend en vergoed.

Omdat ik het prachtig vind om mijn kennis te delen, ben ik Quantum-Touch instructeur geworden. Daarnaast hebben Yolande van Rosmalen en ik samen de methode Quantum-Allergy opgezet, waar we gepassioneerd training in geven.

Al mijn gevolgde opleidingen vind je op de website Quantum-Care.

Boeken

Yolande en ik hebben de methodes en onze ervaringen in twee boeken beschreven. Twee boeken waar we supertrots op zijn.

Quantum-Touch Ankertje
Ankertje Quantum-TouchAnkertje bestellen

Het Ankertje "Quantum-Touch voor iedereen" is een inleiding en een aanvulling op de boeken van Richard Gordon. Het Ankertje is voor iedereen interessant, zowel voor de beginner als de ervaren Quantum-Toucher. Het Ankertje bevat veel verhalen van cliënten, cursisten en therapeuten.

Quantum-Allergy boek
Quantum-Allergy boek en ebookQuantum-Allergy bestellen

Het boek en ebook Quantum-Allergy: Zelf aan de slag, minder klachten bevat de complete workshop Quantum-Allergy Level 1. In dit boek vind je alles over het vinden en resetten van verstoringen in je balans, allergieën, overgevoeligheden, prikkels, lichamelijke en emotionele klachten. Zelf aan de slag, minder klachten.